Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tentaplugga

Vikten av betyg
att veta att hon kan
en bekräftelse över intellektet
som kanske egentligen är ointressant

En sal av ungdomar
en svettande smärta
ett oviktigt papper
ganska betydande ord




Fri vers av Onnahed
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-25 15:56



Bookmark and Share


  Zandor
jojo...
2016-09-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande
2016-09-25

  Solstrale VIP
Rent klart och bra! Kunskap kan verka ovidkommande,,, men med tiden så kommer insikten,,,
2016-09-25

  Robin V
Klockren!
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Onnahed