Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag såg dig igen

Glömma är det lättaste
jag vet
det fortsätter
som vanligt utan oss

För feg för att föreställas
trasig av tankar:
Vill vakna vid din sida
Vill äta frukost med oborstat hår och osminkade läppar
Vill promenera från bussen i -16 grader mitt i natten
Vill lära dig att fika på svenskt vis
Vill laga vegetarisk lasagne,
kyssa dig med händerna fulla av disk
Vill lyssna på ABBA,
höra din falska falsett förstöra dancing queen
Vill spilla sött vitt vin i din säng

Sen pratade vi
efter löjliga tvivel
tårarna som svar
på längtan
för enkelt finns inte

Små detaljer
simpla morgnar framför brasan

Men du är ju där
vill bara ha dig här
här hos mig

Vi kan till och med skaffa hund om du vill




Fri vers av Onnahed
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onnahed