Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17/12

Vi är tre
och tiden slår mot tolv
tre mot tusen andra
tio minuter över tolv

Ett krig för att få se er
en sista gång för livet
du jag och han
en decemberkväll,
den sista dagen med er i livet

då som nu för alltid





Fri vers av Onnahed
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-19 14:06



Bookmark and Share


  Attila
Har du några hjältar kvar?
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Onnahed