Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra bok

Från första sidan
vet jag
gillar jag boken
eller inte
läser sida efter sida
blir intressantare
och intressantare
kan inte lägga ifrån
mig boken
ännu ett kapitel
tänker jag
men nä, måste ännu
veta hur det går
så ännu några sidor
till
och plötsligt
kommer jag
till sista sidan
boken är läst.




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-17 09:11



Bookmark and Share


  Connie
Precis så! Igenkännande! Böckerna är mina bästa vänner, även om de vänder ryggen till.

2015-01-20

  louisegirl
Precis så är det...
känns igen
Bra förmedlat!
2015-01-17

    ej medlem längre
Bra beskrivning av hur en riktigt bra bok fungerar.
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac