Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*I Missing My Lovely Cat RASMUS*

So when tomorrow starts without me

Don't think we're fare apart

For every time you think of me

I'm right here,in your heart

***irene***

17/1-15 Av.i Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-17 12:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2015-01-19

  Johan-70
Jätte fint skrivet min vän, förstår din saknad.
2015-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Very well written!
How much you miss
your "krabat kissen"...
To lose a Dear One
is sorrow, but can´t
you not someone´s
cat for a while borrow...
You would be the best
baby sitter for "missen"...



2015-01-17

    ej medlem längre
Fin bild på Rasmus.
2015-01-17

    ej medlem längre
Så vackert diktat till din saknade vän!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg