Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket bad.

jag simmade naken
en augusti natt

och tänka sig
havet accepterade min kropp

och omfamnade mig.




Fri vers av Tidslös
Läst 489 gånger
Publicerad 2004-09-04 20:43



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härlig och befriande dikt
goo slutrad
2005-01-25

  Hans w-art Westlund VIP
återfödsel i havet
2004-09-29

    Göte Holmlund
härligt...havet är mjukt
2004-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös