Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudkontakt

H  elgen räddas i ett nafs

U  tan tvekan inget tjafs

D  ramatiken lättar 

K  änslan mättar 

O  m du bara ler

N  ärmar dig mig och ser

T  abu men härligt

A  ndas nära, tungt och ärligt

K  anske jag min klänning river

T  ygstycket trasas i all vår iver




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 290 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-17 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna :)
2015-01-20

  louisegirl
Härligt bra!
2015-01-19

    Dan Myrbeck
Kul idé - bra!
2015-01-19

  Connie
Gillas skarpt!
2015-01-18

    Lars J
Smart diktat! med rim och allt, tycker om!
2015-01-18

    ej medlem längre
Underbar!
2015-01-18

  Eliza-69
Härlig text
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda