Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svartsjukan dödar....


Jag överger inte Dig!

Din lojalitet vaknade till liv

Du stod upp för mig!

Knivhuggen kom bakifrån

Du plåstrade om

Du försvarade

KÄRLEKEN




Fri vers av WyS VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-18 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra - kärleken är det största vi människor fått i gåva - måste försvaras!
2015-01-31

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2015-01-20

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Text att tycka om!
Väcker tankar och känslor.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP