Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( c)


Reflektion

Ingen vet om LIVETS början

Ingen vet om LIVETS slut

Det är tiden däremellan som
är LIVET vad vi vet…..





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 437 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-18 11:40



Bookmark and Share


  Connie
Klokord och vacker bild! Livets vägar är mystiska, det är det som gör livet levande.
2015-01-26

  Palett
En viktig insikt och en fin bild !
2015-01-21

  Lars Hedlin
JA här och NU!
2015-01-20

  Ljusletaren
Ett vackert foto med en sorgkant runt. Sanna ord/ kram
2015-01-19

  soligajag_1 VIP
Visst är det så!
Det är därför vi vill göra så mycket "däremellan" , 'ler' .
Underbart foto!!
2015-01-18

    ej medlem längre
Så sant så...
Vacker bild!
2015-01-18

  Ronny Berk
vacker bild till den reflektionen, ja !
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Insikt!
Bra förmedlat.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson