Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är natten slut




När blir det morgon
När är natten slut
Naturen kvider av ångest
Havet våndas
Luften suckar
När blir det morgon
Marken jäser och klagar
Vinden lyfter upp det svåra
När är natten slut


Yxan är satt till trädet
Stenarna ropar
När blir det morgon
Vem skall ge oss tillbaka
det goda livet
Herre vi har syndat svårt
Överge oss inte Herre




Fri vers av Maria T
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-18 13:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt skaldat!
2015-02-05

    ej medlem längre
En radikal kvinnlig predikan är min protestantiska önskan....
2015-01-19

  walborg
VArmt tack - vi anar ljuset
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T