Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas blint

Han slår hennes nummer gång på gång

Inte endast av kärlek, nej blivit ett tvång

Nattens timme är nu här

 

Jag lovar och svär

 

att jag ej vet var hon är

 

Hans käraste vän

Hon har inte svarat honom än

 

men hon kanske har på känn

 

A

tt han följer hennes spår

 

 

vart hon än går

 

Hon ger och han får

 

 

en trevlig kväll

 

med stillsam ro

Ty han undviker ge henne skäl

l

 

och låtsas blint tro

 

 

 

 

 

 

 

 

hennes lur fick en smäll

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-18 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Stark som bara den! Bra framfört!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda