Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmel och helvete

Himmelriket på jorden kan man uppleva ibland
eller i varje fall nudda
befinna sig i under några lycksaliga sekunder

helvetet på jorden finns också
ibland
hamnar man där är risken stor att man blir kvar för längre stunder
kanske dagar

jag har just krånglat mig ur det där djävla stället
lyckats fly
tilltufsad
lite halt
med nedsatt hörsel och med skumt för ögonen

men långsamt kommer jag mig
långsamt
långsamt får jag syner tillbaka
till sist kan jag höra barnaskratt och fågelsång




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-19 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP