Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spillra

Mötte en spillra idag
en skärva av ett liv
blicken tom, tittade utan att se
hjärtat sönderhackat likt gräslök
själen famlade efter kraft, en mening
livets krassa ensamhet till beskådning

Jag ser, förstår, känner
men ändå inte
vi är i samma rum men på olika planeter
vill ta lite av den smärta
ge lite av mitt ärrade hjärta
satt dig så nära
å längtade efter mina kära




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP