Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gick ombord

Jag gick ombord i mitten av januari. Vårt lilla skepp vilande i vintervagga. Under presenning, något kurande. Blötsnö föll.
Värmde ruffen med spisen. Tände fotogenlampan. Tog kaffe. Hade whisky.
Mindes. Drömde. Mer än två varv runt jorden hittills.
Tänkte på kommande sommar, på seglatser.
Kände.
"Djävlar, än kan jag. Än finns det tid".
Och, senare, när jag lämnade henne ensam i mörkret, smekte jag hennes runda häck, kysste henne om bogen.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-19 19:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Äkta seglarkärlek!!
Som kan försätta
Även torra
Landkrabbor
I gungning!
;)
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP