Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarnas lek


I Vårens
bleka
gryning

leker
vindarna

studsar
mellan
himmelsblått
och
jordbrunt

flänger
rasslande
genom fuktiga
björkhängen

dansar
fröjdefullt
över
nyvakna ängar

följer
muntert
i
bäckarnas
flöden

mot
skogens
slumrande
glänta


Bs-06






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-09 20:40



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Dina dikter är verkligen så mycket mer än bara ord !
De skapar alltid så tydliga bilder !
Jättelevande o vackert !
2006-04-10

    ej medlem längre
Den här var klart en konstnärs skapande
Visst är det härligt att man känner att man lyckats?
Jag skulle känna så för den här dikten!
"Studsar" Härligt!! Klart värd en 5:a
2006-04-09

    NoMi F
Vacker mycket vacker
dikt om sol, vår och splittrande
liv
Vårdikt minsann
2006-04-09

  Ingrid Nilsson
En sån där fin vårdikt som jag hade velat skriva om jag bara kunde. Det är bara DU som kan,Bodil!
2006-04-09

  Myself
vacker och mjukt.jättefin.
2006-04-09

  prinscess VIP
mycket vacker
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg