Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade ett utkast från januari


Dumbo

 

Det finns stunder då

min tunga mage

blir som en ballong

 

så lätt

 

 

 

stunder när

en oväntad glädje

fyller hela mig

 

 

och jag svävar iväg

 

 

 

 

en tyngdlös elefant

snarlik  Dumbo

 

(jan 2015)  2015-10-16  11:08

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-16 10:08



Bookmark and Share


  erkki
Inte dum!
:)

2015-10-18

  i af apa
härlig!

själv besitter
jag Dumbos öron...
2015-10-17

  Carl Mikael Fäldt
En alltför ovanlig känsla-väl beskriven!
2015-10-16

  soligajag_1 VIP
Härliga Dumbo med sina stora öron
som flyger all sin kos!!
Härligt diktat!!
2015-10-16

  TrollTörnTrappan VIP
Ofantligt lättläst... med skön tyngd i slutsatsen.

2015-10-16

  Bossepoet från Österbotten
Ideomatiskt.

Bildlikt.
Bra.
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP