Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrål av vilja

För att sätta upp delmål
och bortse från det stora hela

kan behövas ett jättevrål,
för att den långa strävan dela

Ett vrål av viljan att lyckas
och av en undermedveten kraft

Att av hoppet låtas medryckas,

kan ge det bästa resultat du haft




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-20 19:08



Bookmark and Share


  Knickedick
Positivism behövs
2015-01-24

  Knickedick
Positivism behövs
2015-01-24

  Angel of love
Åh vilken bra.
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Skrivet med huvudet på skaft!
2015-01-21

  louisegirl
Verkligen tänkvärt bra skrivet
2015-01-21

  Lars Hedlin
Suveränt bra ;) kram
2015-01-21

    ej medlem längre
Som alltid, en smart text!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda