Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forsarna vrålar

När allt vrålar
Som forsar efter riklig nederbörd
När bedövningsdånet
Begraver ångestfyllda vatten fåror
Så känner man att man lever









Fri vers av Dito VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-20 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP