Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en efter en

Långsamt försvinner de
en
efter en
rinner bort
avdunstar med ett pys i luften

Människan är alltid ensam,
viskar de,
även om ni är två
även om ni klamrar er fast vid varandra
även om det känns varmt så väntar kylan bakom hörnet, inuti och runt omkring
även om ni viskar tröstande ord till varandra
så återvänder alltid tystnaden

tystnaden och ensamheten återvänder medan vi tynar bort
en
efter
en




Fri vers av galjonsfigur
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-04-09 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur