Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två betydelser!

-Jag hörde du hittat ny emma!
Nu slipper ju du ditt dilemma
leta efter ny
ej mer om så´nt dig bry!
-Ja! Emma trivs hos mig som hemma!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 13:09



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Härlig text....min farmor hette Emma, hon trivdes bäst hemma.
Reste hon bort, skulle hon hem så fort.
2015-01-22

  lodjuret/seglare VIP
Det finns så många betydelser av emma att det skulle kunna krävas dagar av efterforskningar och tydande av svaren att en sådan där funktion som sömn skulle få läggas på hyllan tills vidare.
2015-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2015-01-21

  Lars Hedlin
;) Skojfriskt!
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt