Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans i min dröm

Alla dessa ägg som bara går
inget barn jag mera får
En saknad som avtar år från år
En längtan som snart bara blir ett sår

Jag har en gammal tanke
som jag bär på
jag får förlösa den till slut
nu kommer tanken ut
Det finns en längtan en kärlek så stor
som djupt i mitt hjärta bor

Tacksamhet jag känner
för mina barn och alla vänner
Livet bär på svar
jag har fortfarande mycket kärlek kvar

Men just idag driver min båt
av sorg för livet
som jag nog ibland tagit för givet
Det läcker tårar på min kind
jag seglar bort i min självömkan
med en kall vind

Och någonstans i min dröm
finns allt det där jag trodde på
Men som i verkligheten inte gick att få












Fri vers av Spirit
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-04-09 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit