Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske...

 

Ibland är det mycket jag ej kan förstå,

nog bäst att bara låta det vara

 

Lämna över allt till en annan nivå

eller låta det åt slumpen fara

 

För oro är blott slöseri med tid,

det löser inga problem alls

 

Kanske du får mig att känna frid

om vi dansar i kärlekens vals

 

Drömmar kan ju trots allt  ske

om inte allt går åt skogen

 

Kanske får vi tids nog se

 

om vår kärlek är mogen

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-22 15:36



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Kanske är en bra frågeställning och helt säkert är att oro är slöseri med sin tid. Allt kommer till en när tiden är mogen för det. Tycker om dina tankar och din positiva syn. Härlig och tänkvärd text att ta till sig av.
2015-03-13

  Håkan Barck

Fin text!
2015-01-27

  Lars Hedlin
En nära vacker text i längtan och värme :)
2015-01-23

  Angel of love
Texten berör och får en att reflektera.
2015-01-23

    ej medlem längre
Texten får en att tänka att reflektera livet.
2015-01-22

  Håkan Barck

Tänkvärd text!
Fin!
2015-01-22

  Håkan Barck

Stämningsfull bild!
2015-01-22

    Dan Myrbeck
Att grubbla en del ligger nog
i människans natur.
2015-01-22

    ej medlem längre
Fin text!
2015-01-22

  louisegirl
Hoppfullt och bra skrivet!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda