Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen hop-och särskrivning med numerisk förmåga för att slippa plåga


Hopp Lös Ning

Nummer tjugotre
tonad av tidens gång
smärtlindrad

så stilla
som om inget hänt
vinden vänt
tidens skänkt
en möjlighet till befrielse


2015-01-12




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 18:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stundom lek med ord likväl som en paradox eller parafras, en aforism kan tjäna såväl text som textförfattare.
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman