Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När saknaden blir snudd på outhärdig...


Vore ett under

 

Minnet av dig den där kvällen

när jag satt vid brasan på fällen

 

Då musiken ljöd i vår bakgrund,

då du var hos mig för en stund

 

Snabba toner av rock'n'roll

Du iaktog mig lite på håll

 

När jag rörde mig diggande, 

tog du min hand triggande

 

Då vi av ruset skakat loss

för att sammansluta oss

 

Saknar dig och dessa stunder,

men vår framtid har nu slitits sönder

 

Tillbaks till då vore ett under




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-23 20:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Berörande & fint
2015-01-27

  Lars Hedlin
Starkt i längtans toner som berör det innersta!
2015-01-25

  Knickedick
Avskalade ord
2015-01-24

  Håkan Barck

Fint skrivet!
2015-01-23

    ej medlem längre
Mycket känslor här..inlindas av fina rim!
2015-01-23

  Unikum VIP
Tack kära vän, du har gjort det igen. :-)
2015-01-23

  louisegirl
Ömt och fint skrivet
om saknad och längtan..
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda