Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..gryningsreflexer


Tagen på "Schengen"


Grus ur gryningsögat


Om jag
Var där
I din värme
Skulle mitt handspann
Mäta hudens hunger
Mätta den punkt för punkt


Månne det saknas
Schengenavtal
Mot denna främling
Han söker pass
Innerligt ända in
Under ytan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Björn Donobauer
Läst 569 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-24 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer