Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kall spegelbild

Jag är
Förstelnad
Smutsig
Inte värd någonting
Därför kallar natten
På att suga ut all min energi
Därför säger speglarna nej
När jag söker efter klartecken

Jag är
Fattig
Uttorkad
Hård
Delar av mig torkar ihop, faller ner på marken
Går i kras
Tiotusentals smulor av mitt eget hjärta
Damm

Jag är
Samvetslös
Kärlekslös
Energilös
Och en smula kall

Jag är kall
Ja, jag är kall




Fri vers (Fri form) av Randig4
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-25 01:42



Bookmark and Share


    Randig4
Tack. Tack för tipset, det var väldigt vackert skrivet.
2015-01-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
En dikt av stor betydelse och vacker, om hur alla dessa händelser skapar "frigiditet" hos kvinnor.

föreslår (Jag är förbenad och mitt hjärta är förstelnad av smärta).

2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Randig4