Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska, flykt, njuter

När orden går runt i cirklar
I den där skogen
Med dom svarta, djupa, svarta hörnen
Går runt, runt, runt
Återupprepar sig år efter år
Ögonblick som klonar sig och försöker
Ta kål på mig


Men benen sträcks ut
Står och ser ner på stan
Så hög och vass
Mäktig
Tänker; Tiden finns inte
För mig så ung

Blomstrande
Av blickar som smeker
Narcissism
Det förgångna finns inte
För mig

Tills ruset har slocknat




Fri vers (Fri form) av Randig4
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Randig4