Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knastrande tystnad

Jag är så rädd



Att det enda som kommer att finnas kvar
Ta hand om mig
Vara min vän
Kommer att vara ensamheten
Som försiktigt och kallt tar över mitt blod.




Fri vers (Fri form) av Randig4
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-06 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
pigg, krisp
+
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Randig4