Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte blunda

Åren går
Nu natten tar tag i mig
Som alltid


Den viskar
Otydliga röster
Otydliga ord

Jag förstår ingenting
Jag bara stirrar

Flyr bort till där allting sker
Ingenting är stilla
Allting bara blinkar

Sömnen får inte se mig
Ta tag i mig
Inte en dag till

Snälla inte en dag till




Fri vers (Fri form) av Randig4
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-09 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Randig4