Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sollapning i januari

en ynnest
en närvaro bortom förstånd
dessa timmar i januari
med lunch och vin i sol
ute
på fällar
innan dimman kom

gudabenådad
stund
sångsvansbesjungen
havsörnsomflugen

ja
snart
lärkbesjungen
hästhovsgul




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-25 17:53



Bookmark and Share


  Engel
Det här var riktigt fint, Ingmar.
Gott att livet ger dig dessa ting.
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP