Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rättvisan tillhör densom har makten och.. (Fotot via google)


Segraren Skriver Historien (Anarki)

Anarki tilltalar oss som

Ser igenom hyckleriet

Av samtiden




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-25 18:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano