Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ointressant! Inte sant?

Vi längtar, ser på dikeskant
Å ser något gult, någon bekant
R usar dit fler gör
E n ropar till vi hör:
N ej, ej hästhov, bit av en ostkant!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-25 19:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ovanlig vårblomma!
2015-01-26

  lodjuret/seglare VIP
Känns som om botten ej
ännu är nådd likt bakad pastej
under täcket spelar våren
och fåglar sjunger om åren
de kanske kvittrar om dej
2015-01-25

  louisegirl
Så härlig och bra text
2015-01-25

  ULJO
Så bra skrivet
2015-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat!

2015-01-25

    prima donna
ack våren! Här är rimfrost och djupsnö, vårvintern kommer...snart :) Härlig text!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt