Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklighetens förnekande

Allting är roller
Teatern slocknar aldrig
Tills någon står upp
Visar oceanen
Himlen
Tystnad kommer att ske
Frihet kommer att öppnas

Allting kommer att krossas
Benen kommer att darra
Människor kommer att gå under
Men
Frihet kommer att öppnas

Jag kommer att se mig i spegeln
Inte ens säga mitt namn
Bara
Le åt min själ
Uppfylld & älskad
Frihet kommer att öppnas

Låt mig spy
På denna teater




Fri vers (Fri form) av Randig4
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-26 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
glöm inte
masken
mask-frihet-spy

+
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Randig4