Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterhamn

 

rävhanen bleknar

stickelhåren gömmer den

röda sanningen




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-26 09:57



Bookmark and Share


    prima donna
Den här känns klurig... Och stickelhår var ett nytt spännande ord för mig
2015-01-26

    Lena Söderkvist VIP
Hej.

Jag har också gjort en vinterhamndikt, inte alls likadan som den här. Den finns att läsa på Poeter.se.
Tycker att din haikuvinterhamn är trevlig att läsa.
2015-01-26

    med viss svårighet!
Stickelhår - nytt för mig!
Är detta vinterdräkten? Är detta en räv i fårakläder?
Spännande!
2015-01-26

  Anya VIP
Djup...vad döljer rävhanen egentligen?
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X