Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anti-Newton/anti-Oidipus. dikten kom till mig i kassakön på Maxi


volare (necesse est)

 

visst trotsade vi

diverse naturlagar

betalade sen




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-26 12:38



Bookmark and Share


    prima donna
Fyndigt påkommen haiku med djup! Att den sedan är påkommen i kassakön gör att man kan se den även ur en nyter vinkel, just ståendes i kassakön. Intelligent!
2015-01-27

  lodjuret/seglare VIP
Allting har sitt pris. kortfattat om känslor kan ofta nog vara till fyllest.
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X