Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Detta var mitt bidrag till diktsamlingen (c)Sverige#poesimotrasism som utkom december 2014 - Dikten tillkom i mitt huvud efter att jag haft en vigsel ( är borglig vigselförrättare) mellan två personer från olika länder


#förenadeavkärlek

Ni kom från två skilda världar,
jag förenade er genom den
högtidliga vigselakten i ert
nya hemland Sverige

Kärleken sammanförde er
till att bli ett i livet

Den vackra salen i Rådhuset
var fylld med ljus o blommor,
och i samma ögonblick som
ni sa ja till varandra såg
jag hur lyckan sprängde
alla gränser utan förbehåll




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-26 16:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Detta är kärlek från tre håll/ kram
2015-02-11

  Palett
Så vackert du skriver om högtidsstunden och lyckan när två människor som funnit varandra blir förenade i vigsel.
2015-01-31

  Teresia Ridell
Varmt och kärleksfullt.
2015-01-31

    Lena Söderkvist VIP
Så underbart vackert, glädjespridare där!
2015-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert om lyckan som förenar...
2015-01-28

  Lars Hedlin
Tycker om denna :)
2015-01-27

  Änglaögon
Ett vackert ögonblick.
2015-01-27

  Connie
Underbart vackert!
2015-01-27

  soligajag_1 VIP
Så vackert !!
Det trillar en tår från kinden. . utav din poesi!! Som en karma för själen!!
2015-01-27

    ej medlem längre
Fint bidrag till boken om detta unika tillfälle som en vigsel kan vara.
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson