Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom hårda skurar

 

Vänner i vått och torrt,

det var orden vi sa då

Vi skulle aldrig tyna bort

Våra toppar kunde ingen nå

 

Men din tillit har jag jagat 

och din misstanke fått bära

Trasiga hopp vi trots allt lagat

för att av erfarenhet lära

 

Att vänskap måste både ge och ta,

även då den i ovisshet lurar

 

Likt en ljummen sommarda ',

 

då solen strålar genom hårda skurar

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 311 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-27 00:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja - bra!
2015-01-27

    ej medlem längre
Jättefint skaldat! Trevligt att läsa.
2015-01-27

  Lars Hedlin
En mycket mycket bra text som går rakt in Kram <3
2015-01-27

  louisegirl
Mycket fint..
känns igen!
2015-01-27

  Angel of love
Jätte fin.
2015-01-27

    ej medlem längre
Fint skaldat om vänskap. Igenkännande, applåd!
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda