Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..i upplösning


Tomrum

A cavity
formed under
my heart

Its not an emptyness
but very full
of your absence


*****

Ett bergrum
formades strax under
mitt hjärta

det är inte tomhet
utan överfullt
av din frånvaro




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 657 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-27 13:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kraftfullt skaldat!
2016-10-18

  rondell
Berör.. Tycker om!
2016-05-16

  walborg
Vacker formulering
2015-03-04

  aol
underbart fångat
2015-02-14

  evana
Så väl fångat på några rader!
2015-01-30

  Grubbelmia
Stark text. Tänk att frånvaro kan uppfylla en så...
2015-01-28

  Blåbäret
Så kompakt och tätt intill känslan. Rör och berör...
2015-01-27

  Bodil Sandberg VIP
Tycker väldigt mycket om
den här vackra tjusiga
känslofulla
gripande dikten - varm applåd


2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer