Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smutsigt silverfat

det var så många fel att det kanske blev rätt
ett litet ensamt poppaket
du serverade dig själv som ingenting
äcklig på ett smutsigt silverfat
sorgsna ögon medans andras var lystna
så många fel kan aldrig bli rätt

vi vandrar i världen som vilsna turister
missar varenda liten spricka
som avslöjar sånt som ingen vill se
sånt som aldrig borde finnas mer
så många fel kan aldrig bli rätt




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-27 16:22



Bookmark and Share


  Proton
där vi trampar i splittret
från ett varmt sommarregn
och där minus byter tecken
kan också många fel bli rätt
2015-03-01

    ej medlem längre
Tolkar utifrån vad jag är i nu och jag känner igen. Bra!
2015-02-12

  Solitaire VIP
Känner jag en liten smak av Sammetssackarin här?
Det är så lätt att trampa vid sidan av stigen, men vägen upp ur diket kan vara alltför brant.
En hjälpande hand upp behöver inte förpliktiga till något mer, men kan förändra allt.

2015-01-28

  Katinka VIP
Perfekt fångar du det mänskliga. Våra brister, skörhet. Finns det inte något mycket vackert i det?
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike