Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo

 

jo jalla jollra 

ville ju aldrig söndra

bara finnas ju




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-27 16:40



Bookmark and Share


  Engel
en leende kärlek
bara
2015-02-01

  AgnesP
Precis som det är..
2015-01-29

    med viss svårighet!
jag läser den som ett rop efter något saknat
det naiva mot det verkliga
naiva, i positiv mening; det oförstörda
2015-01-29

    Tommy M
Får mig att tänka på slutraden i Pär Lagerkvists dikt Som en våg: "Är ett mänskohjärta ju."
2015-01-28

  TrollTörnTrappan VIP
Ojoj, levande i all sin enkelhet!
2015-01-28

    prima donna
jo så kan det kännas... eller.. schtjoo som vi säger här uppe
2015-01-27

  Anya VIP
Jaa här sammanfattar du nog mänsklighetens önskemål i stort. Vi vill alla bara finnas...en del mer...andra mindre.
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X