Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talgoxe och bulgariska

talgoxen filade sin första visa
som januariprimör
utanför ICA
där den undersköna bulgariskan satt
i grannaste sol

"hej, pappa!" sa hon
log
vem kunde då undgå att ge en
allmosa

och vi lyckades kommunicera
hon och jag
hon hade tre barn som jag
men jag låg före med mina sex
barnbarn

"god bless you!" sa hon
när jag senare tog mina kassar och gick
"imorgon regnar det"
sa jag
visade med gester att det skulle falla från himlen
men hon bara log




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-27 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP