Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Berlin"- text gud va trött jag är


så faller gräset(från Berlin)

så lätt faller,
de kvarglömda
sommargräset
ur boken
och in drar samma
vind
nu som då
när du sjöng för
barnen
i
Berlin
och ja
satt i min röda ring
av gräs

torrt och fragmenterat faller
nu
minnen, likt gräset
ur boken och
mig




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-27 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström