Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tummen mitt i handen

När tappade orden sin mening
När blev allt såhär

Det är inte bara hjärtat som gått i spillror
Själen har även den spruckit
I tusen bitar

Här står jag
Utan Karlssons klister, utan silvertejp
Och med tummen mitt i handen

Nu Lämnas framtiden i ödets händer
Med önskan att orden återfår sin mening
Önskan om att allt blir bra




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-28 18:52



Bookmark and Share


    snoffea
Hjärtskärande ödesmättad och trotsigt hoppfull!! SUPERPOESI!!
2015-02-16

    skamfilad
Åh, vad bra! Tycker speciellt om detta partiet:

"Här står jag
Utan Karlssons klister, utan silvertejp
Och med tummen mitt i handen".
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt