Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det kosmiska avloppet


Mjölkånga läcker ur månen

genom de välvda inverta kloakerna
kretsar i sömnen
de sammantvinade hårstråna
vars öken splittrar diamantfarkosten
kretsar i pentagram
elektriskt fluff svartvitt
av outsägliga kategorier
kretsar i tidsstopp

och hesa viskningar
bolmar fram
ur vodka
ett vitt jesussken
av kolsvärta
svepande in
gasjätten
i din mun




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-28 19:50



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Påminner stilistiskt om Ann Jäderlunds dikter
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll