Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Gulags egen nippertippa

flickan under den röda luvan
kommer aldrig att få veta
att skorstenarna spydde ut henne
i en dimma av blåbär

inspirationslustan
runtvävd badbollen
just i de färgerna som skrikit genom TV-rutan på
den tecknade filmen
vars tecken är jaa ÄR
gömda symboler
krypterade i ökensand




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-24 16:48



Bookmark and Share


  Rymdblomma
Nu har jag läst lite av varje och jag kan inte säga att jag begriper mig på allt du skriver, men jag blir fascinerad av ditt sätt att skriva. Jag vill läsa mer och jag hoppas att jag någon gång lär mig tolka dig rätt.

Ha det gott, Linnéa
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll