Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Milleniefalken flaxar dystert med sina avklippta strutsvinga

det sekel
då renässanskompositören
knäppte sönder sitt huvud med
en spikpistol i graffiti
dämdes pultens acceleration upp
till en aldrig avstannande rivstart

så vrålåket tvärnitade sig
in i natursjälen
med öppna armar
och hårtovorna krängde
exploderade till
ekrötter

blåbären föll sextiofjärdedelsnoter
ner på det fullklottrade partituret
som blev läsligare
än någonsin

resonerade domedag
till världs ände




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-28 20:02



Bookmark and Share


    tehdog
Finkalibrerat möte mellan musikens rytm och ordens melodi.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll