Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Evangelium betyder inte glädjebudskap


Gnostiska diagram över det riktiga Norrland

ahimsa
och vegetarianism
genomsyrade stegen
ut mot hallen
knarrande strumpbyxor
spann drömväv
längs tavlorna...

fjärilssamlingen
i den trånga ramen
hängde livlös mittemot
kakaoögonen som
skannade av sömnen
bakom mina hjärnvågor

...av totalmatt kalligrafibläck
absorberande parfymen
bakom all doft
och tid
liv




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll