Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Evangelium betyder inte glädjebudskap


En vit sten, ett nytt namn (Upp 2:17)

det var ett
folio bakom skafferiet
tomt vitt öde
som skulle fyllas
med ett oläsligt chiffer
att avläsa dig
och trots att du
inte hade en aning
väntade du dagarna igenom
medan froströken singlade nerför tapeterna
på att få se den med dina egna gröna ögon
knäcka koden
dold där bakom

en orörd
kryptex
matris
av sorg.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll