Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Evangelium betyder inte glädjebudskap


I dina ögon drunknar hav

när din röst
sugit åt sig all sömn
och rosslar genom
telenätet

blått gnistregn
forsar ur
luren på
andra sidan

magnetismen
som uppstår




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-30 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll