Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn och tysta vingar

jag vet
att ugglevingar flyger tyst för jag har hört dem komma så nära mig så många gånger i livet
till och med en berguv på en meters avstånd är ljudlös i sin flykt för mig

men inte för barn
de hör sagor mellan pennorna
när man berättar
och de ritar uggleblickar under örons tofsar

"är det bra så här?"
"kan du höra dom nu!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-28 20:26



Bookmark and Share


  Silverstripe
Wow! "De hör sagor mellan pennorna". Den här dikten tar fart i fantasin. Som en flykt med mjuka vingar. :)

2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP